ΝΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
LEGAL ENGLISH CENTER
HOME
Νεό πρόγραμμα στο νέο μας site :
ΝΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 


Legal English Center

           Το Νομικό Κέντρο Εκπαίδευσης ιδρύθηκε το 2012 με στόχο να παρέχει υπηρεσίες εκπαίδευσης στο Νομικό χώρο. Με εμπειρία 15 ετών στο χώρο της νομικής εκπαίδευσης, είμαστε σε θέση να παρέχουμε με υπευθυνότητα εξειδικευμένες υπηρεσίες εκπαίδευσης.
           Είτε ο στόχος σας είναι η βελτίωση του βιογραφικού σας, είτε η διευκόλυνση των σπουδών σας είτε η ενδυνάμωση των νομικών σας γνώσεων, στο
Νομικό Κέντρο Εκπαίδευσης θα βρείτε ένα πρόγραμμα να ταιριάζει στις ανάγκες σας.
            Γνωρίζουμε ότι το σημαντικότερο στοιχείο ενός διδακτικού προγράμματος είναι οι διδάσκοντες. Γι' αυτό το λόγο έχουμε προσεκτικά επιλέξει το διδακτικό προσωπικό, με κριτήρια τόσο τις υψηλού επιπέδου σπουδές τους (στο ελληνικό και το αγγλοσαξονικό δίκαιο) και την επαγγελματική τους εμπειρία, όσο και το ήθος και την προσωπικότητά τους.
            Γνωρίζουμε επίσης ότι εξίσου σημαντικός είναι και ο χώρος των σπουδών. Το
Νομικό Κέντρο Εκπαίδευσης βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, 10 μέτρα από τη Νομική Σχολή, σε ανακαινισμένο νεοκλασσικό κτήριο. Στο εσωτερικό του ο σπουδαστής θα βρει ένα άνετο και φιλόξενο περιβάλλον, πλήρως κλιματιζόμενες αίθουσες, με αναγνωστήριο, βιβλιοθήκη, ελεύθερο wi-fi και δυνατότητα χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή.
              Το γραμματειακό προσωπικό είναι πάντα πρόθυμο να απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία σας.
              Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να περιηγηθείτε και να πληροφορηθείτε για τα διδακτικά προγράμματα και να επιλέξετε αυτό που σας ενδιαφέρει και ταιριάζει στις ανάγκες σας.

             
 
 

 Σε συνεργασία με

             
   
 

Ποιοί είμαστε
Φωτογραφίες
Πρόγραμμα διδασκαλίας
Flash IntroHOMEΕΓΓΡΑΦΕΣΥΠΗΡΕΣΙΕΣTOLESΠΡΟΓΡΑΜΜΑΣΧΟΛΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝFAQsFORUMΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ
ΣΙΝΑ 9 - ΑΘΗΝΑ Τηλ. 210-3630998