ΝΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
LEGAL ENGLISH CENTER
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΝΟΜΙΚΑ ΑΓΓΛΙΚΑ - ENGLISH FOR PROFESSIONALS

      Τα νομικά αγγλικά διαφέρουν ουσιωδώς από τα γενικά αγγλικά, διότι χρησιμοποιούν εξειδικευμένο αγγλικό λεξιλόγιο και συγκεκριμένες εκφράσεις.

  Δικηγόροι, νομικοί σύμβουλοι, οικονομολόγοι που προσλαμβάνονται από δικηγορικά γραφεία, δικηγορικές εταιρείες, ναυτιλιακά γραφεία είναι απαραίτητο να μπορούν να κατανοούν και να συντάσσουν νομικά κείμενα χρησιμοποιώντας τη σωστή επαγγελματική γλώσσα, ώστε να μπορούν να επικοινωνούν με γραφεία και υπηρεσίες του εξωτερικού.
     Επιπλέον, η συμμετοχή της χώρας μας σε Διεθνείς Οργανισμούς, καθιστά απαραίτητη την κατοχή εξειδικευμένων γνώσεων και σε πολλές κατηγορίες κρατικών υπαλλήλων και λειτουργών όπως οι Δικαστικοί, οι Διπλωματικοί και οι Αστυνομικοί.

   Το Legal English Course χρησιμοποιεί μια μοντέρνα επικοινωνιακή πρακτική, αναγνωρισμένη από μεγάλες δικηγορικές εταιρείες και διεθνείς οργανισμούς, σχεδιασμένη να αναπτύξει την ικανότητα του σπουδαστή να αντιλαμβάνεται και να εκφράζει έννοιες σε νομικό περιβάλλον και να ανταπεξέρχεται σε καταστάσεις που είναι πιθανό να αντιμετωπίσει στην καθημερινή επαγγελματική του ζωή.        
         
    
Στα προγράμματα του Νομικού Κέντρου Εκπαίδευσης έχουμε δώσει έμφαση στην παροχή προς τους σπουδαστές μας γνώσεων που θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν άμεσα σε επαγγελματικό επίπεδο, στην αγορά εργασίας.
       Τα περισσότερα μεγάλα δικηγορικά γραφεία και οι μεγάλες δικηγορικές εταιρείες υποστηρίζουν πως οι νεοι δικηγόροι δεν κατέχουν τη νομική ορολογία, και παρόλο που ομιλούν άριστα αγγλικά χρησιμοποιούν μια ακαδημαϊκή και όχι μια επαγγελματική ορολογία. Γι' αυτό το λόγο δεν είναι επαρκείς ωστε να ανταποκριθούν στις ανάγκες ενός συγχρονου δικηγορικού γραφείου.
       Στο Legal English Center πρωταρχικός μας στόχος είναι να αποκτήσει ο σπουδαστής ένα εφόδιο που θα αναβαθμίσει το βιογραφικό του και θα αποτελέσει ένα εργαλείο για άμεση χρήση στην επαγγελματική του ζωή.          
         Ετσι με βάση τις διεθνείς προδιαγραφές, έχουμε εκπονήσει το Legal English Course και παρέχουμε τρία διαφορετικά προγράμματα εκπαίδευσης ανάλογα με την εμβάθυνση που επιθυμεί να κάνει ο σπουδαστής. Τα προγράμματα αυτά οδηγούν στην απόκτηση μέσω εξετάσεων μιας πιστοποίησης διεθνούς κύρους.
         Σε περίπτωση που ο σπουδαστής βρίσκεται σε χαμηλότερο του απαιτούμενου επιπέδου γνώσης βασικών αγγλικών, παρέχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα ένταξης.
         Για όλα αυτά αλλά και για βοήθεια σχετικά με το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, μπορείτε να ενημέρωθείτε από τους
συνδέσμους στα δεξιά. 

            
        

 

ΔΙΔΑΣΚΟΜΕΝΗ ΥΛΗ
ΚΥΚΛΟΙ ΣΠΟΥΔΩΝ
ΠΟΙΟ ΚΥΚΛΟ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ;
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Flash IntroHOMEΕΓΓΡΑΦΕΣΥΠΗΡΕΣΙΕΣTOLESΠΡΟΓΡΑΜΜΑΣΧΟΛΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝFAQsFORUMΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ
ΣΙΝΑ 9 - ΑΘΗΝΑ Τηλ. 210-3630998